Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sist var ett litet knytt här i , då var det lite tryckt. Älskar dig Pia <3


Skogsfestival...musik

Ja hur hittar jag
dig ? Svävar på
moln i någon avlägsen
del här inne.
Inne i allt som betyder något
tycks det vara.. är lite avslagen just nu
för mycket folk som rusar runt.
Det ända som (tyx) ge mig ro är
du Pia

 

Fest folk folkmusik i skog

det är en speciell känsla 

stryker om-kring som ett spöke 

en vålnad som darra omkring 

mellan tallarnas toppar....

längtar efter att se dig kanske 

bara en kort sekundo räcker

ja jag ska sluta surra nu 

annars lär jag bli en 

surrande fluga ..

... Pia Gr 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-01 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //