Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missriktad omtanke

Jag hör om ditt liv på omvägar
Familjesorger och allt
Kom hit får jag hålla och trösta
Men du håller huvudet kallt

Den omtanke som inte efterfrågats
Så kletig och krävande verkar
Precis som min barnsliga längtan
Ingenstans vi barkar




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-02 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden