Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buss hållplatsen

Buss kom icke Blev stilla på bänken Väntar väntar Dagen blev helt fel Kommer inte tid Fler blir berörda brickor faller en och en domino effekt Bygga upp igjen en känsla som inte känns bra Olusten penna skriver bokstäverna i rad I rad av fyrkanter som håller dagen ihop Till slut kommer till avd som väntar Trampande skor En buss sen så faller hela spelet ihop En buss sen......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2019-08-02 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP