Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färg nyans

Speglar och skiner

Lyser mot hjärtas rum

Ger kraften och glädjen

Närmar sig varann

Det finns mer styrka att hämta

Håll ut värmen kommer

Omsluter det finns en tid för allt

Öppna famnen upp ge stöd

Känn dig värdefull

Dagarna är för dig

Ljusa betydelsefulla

Färg nyans följer alltid din väg

Vart du än går




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-29 11:41



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Jag har hört hur stjärnor sjunger
då de tror att ingen hör.
Och på tungan dröjer smaken
av en speciell kulör.
En jag önskar att du sett.
Bortom blått och violett.
2024-05-06

  BenGust VIP
Text som lyfter upp och kan få en att känna sig värdefull.

2024-04-30

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-04-30

  Koloristen
"Håll ut värmen kommer

...

Öppna famnen upp ge stöd
...

Dagarna är för dig"

-En dag som först ses avlägset och som man hoppas på och längtar till. Till sist kommer den, och då är den öppna famnen redo!
2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP