Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverblad

Visar en sårbarhet

När de faller till marken

Dagen gryr

Ger tid att förstå

Kärleken spirar och gror

Silverbladen

Formar sig ett hjärta av ödmjukhet

Trofast till livet

Vindens virvlar tar tag 

Fångar silverbladet i luften

Kärleken ger en stark önskan

Bli med i livets stormar

Ger inte upp 

Ljuset är alltid där

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-18 08:45



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Jag upplever en stor kärlek till livet och en stark vilja att inte ge upp. Mycket fint.
2024-04-29

  Koloristen
"Bli med i livets stormar

Ger inte upp

Ljuset är alltid där"

-Helt underbart!
2024-04-23

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP