Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens skrud

Ta stigen in skogens skrud Färgas av grönskan Se grankottar falla mjukt ned Formar en trygghet av grenarna som faller som en smekning längs stammen Står där trädet i en tid som har ett oros moln runt sig Var rädd om skogens skrud Den växer sig inte lika starkt som dagen vill Ta vara på låt icke huggas ned i sten som förstenat Ta omtanken till hjälp Värna som skogens vackra skrud som står där stolt Ta stigen in.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2019-08-02 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP