Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek till kassan, tack





trodde men hade allt
för att man hade nån att göra det med
sen svek man det och

landade


ett kundmeddelande:
kärlek till kassan, tack

ja vi tar emot och
ja vi tar er skit
brottar ner er när ni
trott att
darth vader är vi




en del människor
vill bara äga andra
köp mig


villkorsfritt


bajsa på våra toaletter
skit på våra hjärtan
ja du får poletter
för att ge fan i


tror jag har vatten i min Loka citron

man behöver absolut
för att palla människor


för att palla sverige


jag ger dig A så
ger du mig B
ett alfabet
utan vägvisning
ett lexikon
att beskriva
livet med

för det händer ibland
tolka det på
sidan 666
tolka sju års olycka
krossade hjärtan men
vänskapsband i land, jag
kanske skulle sett dig men
nån spydde i min famn och

det räckte för mig


dra åt helvete
alla som lägger sin dom över mig

det
sköter jag bra själv, jag
blev bjuden på middag igår av en kund
fast jag sa att jag inte skulle
borra hennes hål

förlovad igen, hon sa:
du bär ringen på fel finger

kärlek
jag förstör dig igen
har inte bättre vett än
att klämma ner dig i rör och
plugga igen det sen

tror jag har fått min chans
alla mina ex är gifta nu jag,
låtsas att det är mitt fel


träffar dom mig
gör nästa kille dom hel


jag ska bara
skriva lite till
jag fyller bara tjugosju,
det är rimligt
att tatuera sig själv, det
är ännu ok att somna i busken, jag
cyklar till jobbet i min nakenhet men
väl där måste jag klä på mig en hel del och



väga upp mitt leende








ett kundmeddelande:
kärlek till kassan, tack




















Fri vers av Love Död
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-03 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död