Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygg en sten

Bygg en sten av formationer ödmjukhet värme glädje då formas ett hjärta av sten som får dig att le Du är levande hjärtat slår ingen kan ta ifrån dig livet Hjärtat slår bygg istället stabilitet trygghet och stå Rak blomstrande i livet i din hand. Ty kärleken är där alltid Klockan slår tiden går Livet rinner i väg som forsarnas mål. Bygg en sten.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2019-08-03 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP