Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilars ljus

Se i morgen dagens ljus en väg att gå Det går långsamt fram i ett ögonblick flyger svarta fjärilen. som bär en sorg av saknaden. Den bruna fjärilen speglar en tyst styrka att bära i livet den vita fjärilen följer dig fram på vägen så vacker ödmjuk Ger själen en spegling av enkelhetens skönhet Den talar om livet som är så skör för många Ger hopp om dagen att se dig där en kort sekvens av livet Gå på vägen som har dina fjärilar som vänner runt dig känn i hjärtat Livet är härligt att leva Fjärilarnas lys runt dig Gå på vägen långsamt fram......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-03 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP