Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma himmel

Du blickar ut genom ditt fönster, kranarna i hamnen står still. Någon enstaka mås flyger runt i sökandet efter mat.

Himlen är klar i natt, korsdraget smeker ditt hår och du känner närheten av moder natur i ditt sinne.

På min uteplats, en evighet bort, sitter jag. Min himmel är också klar.

Jag ser samma himmel, jag känner samma vind.

Jag kan känna hur den vind som nyss smekte ditt hår är samma vind som smyger förbi mig.

Under samma himmel men så långt borta. Att mäta avstånd i kilometer är lönlöst när avståndet bara känns i saknad...

Telefonsamtalen har fört oss tillsammans så många gånger och förminskat avståndet till ingenting.

Tio siffror bort men ändå en evighet. Tio siffror bort men ändå så nära...

”Hej hjärtat hur har din dag varit”: Frasen som jag saknar så mycket...

”Vill du somna med mig i luren i natt?”
”Ja tack, gärna”
”Godnatt min älskade”
”Godnatt min älskade”




Fri vers (Fri form) av Ormbunken
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-03 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ormbunken
Ormbunken