Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg1

”Om hon bara blir frisk... om hon bara slutar ljuga... om hon bara slutar... då blir allt bara bra”

Att jag själv gjorde mig sjuk av din sjukdom, att jag ljög om dina lögner, att jag inte insåg att du inte ville bli räddad... Det insåg jag aldrig...

Att tillfriskna på varsitt håll är kanske enda sättet, men ensam är sällan stark...

12 steg kvar för att komma ikapp mig själv, tillsammans med andra...

Jag lägger mig i dina händer och kapitulerar... Jag kan inte och har aldrig kunnat stoppa ditt missbruk...

Jag saknar dig!
Jag älskar dig!

Vi ses i en ljus framtid...

Älskade krigare <3




Fri vers (Fri form) av Ormbunken
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-13 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ormbunken
Ormbunken