Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutna ögon

Med slutna ögon är inget förändrat.

Allt är som vanligt, vår värld finns kvar.

I drömmarna är du åter hos mig.

I tankarna håller jag din hand.

När jag sluter mina ögon och universum är tyst, då kan jag höra din röst.

Jag hör dig viska mitt namn be mig att drömma en stund till.

Det är vår tid tillsammans, vi gör vad vi vill.




Fri vers (Fri form) av Ormbunken
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-04 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ormbunken
Ormbunken