Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite hederlig självömkan ;)


Tennismatchen

Livet just nu känns lite som en tennismatch.

Jag har fått en blöt frottéhandduk som racket...




Fri vers (Fri form) av Ormbunken
Läst 106 gånger
Publicerad 2019-08-03 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ormbunken
Ormbunken