Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Never saw

I never noticed
the ring on your finger

Never belevied in your dates
What we felt was
so pure
So strong

I only saw our love
It was my air. My light.

I hate my self
Will never go over
All wrongs I' ve done





Fri vers av stormen
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-04 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen