Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom röda dörren

Livligheten rökelse kraft Kraft av stumhet rösten som tystnar lyft upp livet höjder av glädje Ropa genom dörrens väggar kom in håll sällskap känn gemenskapen Ensamheten äro för svår Kläd av tiden här och nu Bli känn värmen av vänner sken Bakom den röda dörren finns ingen tidspress i maskinen som slår fast och bestämt Endast glädjens sken väntar bakom.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2019-08-10 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP