Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad kan man begära en tråkig lördagskväll som så många andra ??


dansa med mig lill

Bandet spelar upp
Ska vi genomföra en kupp
Det rycker i min kropp
Jag kan inte slå stopp

Kom och visa hur det ska gå till
Kom och dansa med mig Lill

Du vet att det finns så många som försöker
De kommer fram där du står och röker
Men vi vet båda två att de inte är rätt

Ja kom och bjud upp mig om du vill
Kom och dansa med mig Lill

De kan det i teorin, men inte praktiken
När känslan saknas, klart man blir besviken
Varför ska vi inte dansa, då vi är gjorde för det
Varför skulle vi avstå från det, då det är så rätt

Kan inte du heller sitta still
Kom och bjud upp mig Lill

Du vet var jag står
Du vet att jag inte går
Om du vill kan vi ses i kväll
Och utmana alla andra på duell




Fri vers av PPQ
Läst 331 gånger
Publicerad 2004-10-16 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ