Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bifall till Mares textmassa


Mare

Postlådan fylls med politiska budskap
och propaganda - rätt ner i soptunnan.
Post Nord slarvar bort viktig post...
Vart kommer alla små bananer ifrån?

"En ann är så god som en annan slinka
så moster till gamle Carlsson i dramat
Hemsöborna", när det skulle bära till...

Visst är det så! Överbud - efter valet när
ruset avtagit minns ingen det som lovats.

Mares text är ständigt aktuell - tillämpa
den på MSB, Transportstyrelsen, Noa,
försäkringskassan och 349 lobotomerade
folkvalda kvinnor och män, några sitter
och avtjänar påföljd med verkställighet
för övergrepp, kanske även på getter...




Övriga genrer (Satir) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-11 11:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Thank you sir ;)
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje