Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomfluga

I några få sekunder
Med flera hundra slag
Red tankarna till takten
Av vingarna ett tag

Låg som stilla där i stunden
Mitt i rörelsen som var
Liksom känslan verkar bunden
När förnimmelsen finns kvar

Och i höjden eller fallet
Drog en fläkt av acceptans
Som med språng i intervallet
Tog mig någon annanstans

Under ytan mellan skikten
Av det klara och det grå
Skymmer hägringen för sikten
Den amnesti vi sökte nå




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-11 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP