Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
får vi väl se om jag blir överraskad


överraska mig

Nu kommer en ny tid, nu börjar vi om från noll
Det som har varit spelar inte längre någon roll
Ska vi göra en resa, du får bestämmer åt vilket håll
En själslig resa med målet, vem är jag och vem är du
Jag har packat, och väntar på dig, jag reser nu
Din adress ? var den det rosa molnet himmel nummer sju
Jag tar en sväng förbi ditt moln, jag kommer runt tre
Är du klar då ? vi kan ta en tur förbi månen och ta en kopp te

Jag vill njuta av din odödliga själ, klart jag inte säger nej till sex
Vi siktar mot horisonten bortom stadens kontorskomplex
Ett liv utan kärlek och känslor gör att en ensam själ knäcks
Vi kunde starta en egen liten karneval, låtsas att vi är i Rio
Eller hitta en djup själslig mening i allt som i filmen på bio
Jag har en ide vi kan mysa i soffan, det börjar en film vid nio
Om vi gör det rätt väcker vi tanken hos din grannfru
Vi gör en kupp, vi planerar en operation, jag och du
Ja vi kan träffas hemmes hos dig och planera runt sju
Vi har en tanke, vi har en önskan, jag tycker vi följer den nu
Vi har båda tänkt tanken, vi har pratat om det, vad säger du
Du vet var jag finns om du vill resa med mig till himmel nummer sju

Om du bara visste vad som hände älskling varje gång jag ser dig le
Jag önskar att det kunde bli så, jag önskar gudarna ändå kunde låta det ske
Jag kan köpa med en burk fylld med kakor om du kokar en kanna te
Vi kan väl börja med att träffas, säga hej och sen får vi se
Jag kan fråga hur du mår, du frågar hur många sockerbitar, jag svarar tre
De kan säga vad de vill, men amor har inte spelat ut sin roll
Mera kärlek, mera träffar åt folket står det på min paroll
Om du säger ja släpper vi kärleken fri, släpper all kontroll
Du vet nog att vi har en möjlighet, vi kan börja från noll
Jag överraskar dig och du låter det ske
Jag överraskar dig och du kan inte låta bli att le
Jag överraskar dig, och du faller gång nummer tre




Fri vers av PPQ
Läst 337 gånger
Publicerad 2004-10-16 18:13



Bookmark and Share


    SuzieQ
Även fast den var lång var den intressant och hade ett genomgående bra rim. Fin..
2004-10-16
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ