Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilsen lek med ord

Vilset väsen vandrar
Våndas
Väntar

Blid bekantskap bemöter
Beklagar
Berömmer

Flyktigt flörtande fallerar
Eskalerar
Exploderar

Förgängligt förbjudet
Förälskad
Förlorad

Vilset väsen vaknar
Vansklig
Vämjelig




Fri vers av Marijanna Ö. Karlsson
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-11 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marijanna Ö. Karlsson