Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lössläppt


Bladet
som jag hade tuggat
Idisslat
med alla mina magar

I ett moln av frätande fradga
Under tiden som kornischen
Den av horn och alabaster
Skymde himlen

Lade jag i din mun

Precis så mycket som jag kunde ge
Precis så mycket som du kunde ta

Och du
spottade inte
ut det

Sen sprang vi
Tillsammans
genom staketet




Fri vers av Anna Helena VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-11 21:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig dikt med kärlek och respektlöshet mot hindrande stängsel
2019-08-18

  ULJO
Fin poesi med många tänkvädheter
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP