Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tömde mina fickor ikväll

Jag tömde mina fickor
på bordet nu ikväll
fann nycklarna till vårt hem
och ett kvitto på vår mat
en telefon fylld med nummer
till familj , vänner och gud vet vem
Medicin betald av staten
tuggummi, tamponger
och sen
ett kontokort med pengar
så jag klarar mig ett tag
passerkortet till jobbet
jag går till varje dag
Allt jag tar för givet
låg nu där på rad
det rymdes i en ficka
Livet.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-12 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP