Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undra varför dte inte lyckades??? hon träffade någon annan och blev lycklig bättre lycka nästa gång....no hard feelings thats life:)


en andra omgång

Vad ska jag säga, du vet att jag vill förföra dig
Jag vill förföra dina sinnen och din trånande kropp
Jag vill ge det ett försök, om du bara tillåter mig
För känslorna du väcker inom mig , tänder hopp

Jag har nog alltid längtat efter någon som du
Och nu så står du här framför mig full av liv
Innerst inne vill jag be dig, kom och ta mig nu
Men jag pratar på som förnekade vore ett alternativ

Jag ger dig allt, om du river min nakna hud
Du tar det mesta i den första omgången
Men sen så ger du allt du har i den andra
När kärlekens tåg går vill du då vara kvar på perrongen
Mitt i alla känslorna viskar du hest i mitt öra \"gud\"
Det känns som vi aldrig får nog av varandra

Vet du inte att jag har gått och trånat och längtat
Jag kan inte sluta att tänka på dina kyssar och kropp
Det har gått evigheter, i timmar har jag väntat
Och nu när jag tänker tanken fullt ut finns inget stopp

Jag vill rulla runt med dig, någonstans där det bara är vi två
Där vi är ensamma, jag vill ge det tid, tid att njuta av varandra
Och när jag har dig tänker jag slicka i mig allt det jag kan få
För en natt med dig är inte en natt som alla de andra

Du tar allt du får och klöser min hud
Du tar det mesta i första omgången
Och ger allt i den andra
Kom till mig, men säg inte ett ljud
En känsla, som håller dig fången
Då blickarna börjar att vandra

Du är drottning och jag vill behandla dig som en
För när jag ser att du känner dig som en blir jag kung
Det är bara du som kan kröna mig, vi har bara börjat än
Vi har något på gång, och kvällen är fortfarande ung

Jag kan inte lägga band på mig själv, snart så kommer allt
Det är bara en fråga om tid innan jag säger allt det som jag vill
Du ska veta att jag försökt vara tyst, ja har försökt ta det kallt
Men nu måste jag få ur mig det, berätta hur allt ligger till

Jag gillar när du väser och klöser min hud
Du tar allt i den första omgången
Men så ger du plötsligt allt i den andra
Njutning på beställning och jag är dess bud
Jag tror våra njutning tränger igenom betongen
Du måste medge att vi har det bra med varandra

Ingen av oss kan förneka det som uppenbarligen är där
Så varför skulle inte du och jag löpa linan fullt ut
Varför kan vi inte ta reda på vad vi två har här
Det är sådana här vi båda vill minnas när livet tar slut

Du är så mycket kvinna som en kvinna kan bli
Jag vill vara mannen du aldrig mött, men alltid velat ha
Och på din nakna kropp ska jag skriva min poesi
Vet du om en sak jag tror det skulle vara riktigt bra




Fri vers av PPQ
Läst 322 gånger
Publicerad 2004-10-16 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ