Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DAG PÅ TORPET

Utdragssoffan
Halmmadrassen
Morgonbönen
Kornmjölsgröten
Utedasset
Lagårdskatten
Gjutjärnsspisen
Vattenhinken
Kaffekokarn
Kakelugnen
Moraklockan
Korkmattsmönstret
Hemvävsmattan
Innanfönstret
Tyllgardinen
Bibelspråken
Lantbrevbärarn
Väderleken
Grusgångsknastret
Köksträdgården
Blomstersängen
Kaprifolen
Äppelträdet
Sjörapporten
Flatbottsekan
Björkvedsyxan
Spiselvärmen
Kopparpannan
Strömmingsflundran
Lingonsylten
Aftonsången
Halmmadrassen
Utdragssoffan




Övriga genrer av Ulf Carlsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-12 21:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härliga ord från en svunnen tid.
2019-08-12

    ej medlem längre
Tre-vlig, fyrstavig, femstjärnig dagdikt.
2019-08-12

  Tomas Karlsson VIP
Vilket mys! <3
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP