Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
intet nytt under solen eller hur bruar man säga, det här kan nog alla känna igen sig i


Du skulle bara veta

Du ska veta att jag trånar och tänker
Är det såna tankar som gör att ögon blänker
Du om någon borde veta att det händer
Du om någon vet hur jag tänder
Jag vill veta om du känner som jag
Jag vill få ditt hjärta att slå extra slag
Trodde du inte, visste du inte att jag vänta
Trodde du inte, visste du inte att jag längta

Det räcker med att tänka på dig
Och allt det du kan göra med mig
Om vi var tillsammans här och nu
Om vi var ensamma bara jag och du
Tänk på allt det där vi kunde göra
Ensamma när ingen kan se eller höra
Det är som ett sug, ett behov liksom
Så gullet, snälla du, snälla kom
Trodde du inte, visste du inte att jag vänta
Trodde du inte, visste du inte att jag längta

Jag ber om barmhärtighet från högre makt
Jag ber dig om en kärleksfull och passionerad akt
Här ligger jag i min ensamhet och ber om nåd
Men min hungrande själ får känslorna att begå illdåd
I mörkret glöder jag, så mycket som jag vill ha dig
Den här längtan är plågsamt härlig i sig
Kanske du känner och tänker precis som jag
Gud vad härligt om jag kan göra dig svag
Det vore inte mer än rätt med tanke på det du gör
Jag hoppas att tankar på mig kommer och stör
Trodde du inte, visste du inte att jag vänta
Trodde du inte, visste du inte att jag längta

Jag hoppas du lider samma helvetens kval
Jag hoppas din längtan tränger in genom ditt skal
Jag hoppas att du inte heller får något gjort
Tycker inte dagar i ensamhet går tillräckligt fort
Du förtjänar verkligen samma öde som jag
Det är ju faktiskt du som gör mig så svag
Om jag kunde påverka dig hälften så mycket som du gör
Så skulle du kanske förstå hur mycket just du berör
Och allt bara för att vi fann varandra
Där någonstans ute i ensamheten bland andra
Tror nog, hoppas allt, vill att du längtar
Tror nog, hoppas allt, vill att du väntar




Fri vers av PPQ
Läst 372 gånger
Publicerad 2004-10-16 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ