Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var det som hände egentligen....

Se hit gott folk och läs nu
denna bulletin!
En nyhet om någon som
kanhända betett sig som
ett svin
Försvaret säger visst
något om hur det kanske var
Att killen kände sig hotad
Men vad vet väl ja
Kanske kände han sig hotad
grabben med ovanligt namn
Men att sparka på en som ligger
är väl inget man bör eller kan
Men när ska då denna historia
få komma till ett slut
Kanske innan sommaren till slut
blommat ut
På sociala medier kommer
den nog att bestå
För han ,den där grabben
är nog ingen helt vanlig kille ändå
Jag tror nog att han tjänar
mer än några spänn
och att hans texter förmodligen
går hem
Hos många tuffa snubbar och en och
annan tjej
Detta gäller dock ej mej




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2019-08-15 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP