Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrinten

Söker alla vägar ut går i en korridor av dörrar Ångesten förlamar stunden träng den undan fokusera på en punkt Värdigheten saknaden följer dig tätt i väggarna Gå rakt fram sväng där är utgången i en labyrint som famlar ut andetag av lättnad Livet går vidare.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-17 14:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Komma ut, komma vidare...välj riktning. Verkligen inte lätt!
2019-08-17

  BenGust VIP
Koncentration är ett konststycke som
gång från annan tryter.
Alla famlar vi ibland runt och står och stampar. Labyrintisk ter sig då livet.
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP