Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det undflyende.

Smekande söker det undflyende
fånga min sinnesro.

Svävande utanför min kontroll
leker ångesten tafatt.

Suckande samlar jag min sista
uns av själskraft.







Fri vers av Ylvak VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2019-08-20 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP