Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsmusik


Vilar en stund i tystnad
innan den drar efter
andan och åter tar ton

Sjunger nu
med en mildare röst
inte alls uppfordrande
i ett annat tonläge

Likt vacker
skymningsmusik
om kvällen
då vi åter ska närma oss
varandra
och lyhört lyssna
till fågelsången




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-20 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP