Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotbollsregler







kicking ass and taking names

im love death and i kick myself

ass first
gut
teeth on my shirt





och fotbollsstjärna på mitt mjölkpaket
bra där

hon säger att dom aldrig kunde uttala hennes namn

nu står det på ryggen av
svensk flagg

du passar i brons men bär alltid
min guldmedalj



och klär mitt mjölkpaket


nu blir jag kär tio gånger om dagen
istället för tre

jag blir kär till gröten, morgonkaffet
tiofikat och till lunchen
jag duschar i det
efter jobbet
jag badar i det
spa-weekends
då är hon det sista jag ser

innan jag

lever vidare
som en viskning




måste spara den
blir bäst före, luktar illa men jag
vänjer mig




kärlek är farligt för den som tror sig
bortom det

vet du
har gått länge och trott att
det där landet
jag har inget visum dit
inga papper
ingen anledning

jag trodde

man fick x antal kärlek att få i det här livet
och ge
och känna
och jag har slösat det
i kontringar

har varit belägrad så länge nu jag
glömde om bollen var rund eller hur
man ska behandla den

varsamt
men bestämt
stöpt i teknik
erfarenhet

och jag tog den och sprang fort som fan
mot andra planhalvan men
det är en jävla skillnad
att hamna i straffområdet
eller vid hörnflaggan



OFFSIDEN

försök förklara den
som att försvara varför man
letar hennes ansikte i åskmolnen man
ser hennes bokstäver på brunnslocken och
väntar ivrigt några år på nästa turnering
så man får se dom i blå och gul legering


och för en stund
skiter man så in i helvete i
hur korrupt och orättvis
commander fifa är
man liksom
sätter allting ur spel


och tills dess
är jag love death
och jag sparkar alltid mig själv
nu blir jag kär tio gånger om dagen
istället för tre



hur tar du kaffet?

med endorfiner








Fri vers av Love Död
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-21 11:11



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
bra split vision!
2019-08-26

  Hon kallar sig poet VIP
Zlatan på den sörru!
2019-08-26

  danne //
Diggar flow-et här..
Tycker nog mer om när
tjejer lirar boll än vi killar
är på planhalvan, det är en sann
hyllning här.. som har hybris i raderna, ja det lätt att missförstås men..
om man tar bara ett enkelt ord som eldsjäl räcker inte, till den Fuzball playern.. en cool å stor tokig text
som är skön! Love
2019-08-21

    Lena Staaf VIP
Vilken härlig fotbollskärlek på distans! Rätt in i krysset.
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död