Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - länge än


länge än
finns sommaren kvar
i sinnet




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-21 10:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och kärnfullt!
2019-09-20

    ej medlem längre
hell freezes!
2019-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Ja, men dessvärre endast där.
I dag är det kallt i Gävle.
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP