Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedersmålande

 

Jag målar cigarrmärken på din kropp med min kuban,

Märker dig i ett kodsystem bara jag kan lösa,

Jag vägrar låta min son smitta ner vår heder:

Julafton, påsk och midsommarafton.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-21 15:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mångtydig dikt om makt och kontroll?
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP