Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelkött & minnen

 

 

Storsinta gamla ekar

ger solstrimmorna ett skyddsrum,

där vi ligger

och vilar sönder minnen

av det som aldrig var vi.

 

 

Fallfrukt av fågelkött

kidnappar det gröna gräset

som ruttna rönnbär,

och länsad på smaken

av den sommar vi aldrig upplevde

 




Fri vers av Judas Ekholm VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-21 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP