Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstå mig rätt men...

 

...varför skulle du det? Du missförstår mig ständigt, då spelar det ingen roll om du missförstår mig rätt eller fel, du missförstår mig ändå, alltså på fel sätt, missförstå mig fel men...att skämtsamt kalla dig för "Miss Förstå" blir ju missförstått, "Miss Ej Förstå" då? Nej, skulle också missförstås, förstå vilken jäkla miss.

Inte bara jag som missförstås, minns den gången i London då du missförstod poängen med de dubbeldäckade bussarna, ivrig sprang du upp till övre plan men sprang ner igen lika fort då du tyckte det var farligt då ingen chaufför styrde där uppe, att de andra passagerarna insåg ditt missförstånd gick dock inte att ta miste på då dom höll på att skratta ihjäl sig.

Om man kastar om stavelserna i ordet som ett tankeexperiment, "förståmiss", då blir det än mer missförstått, det kan ju tydas som att man förstår miss men det gör jag ju inte eftersom missförstånden missförstås ideligen...eller så är det jag som missförstått alltihopa, kanske rent av det faktum att jag blivit kallad missförstådd poet som är roten till alla missförstånd, ja, se där, äntligen, där har vi nog svaret. Nej fasen, misslyckad poet var det ju, nu förstår jag i alla fall missen. Mjau.

Mvh
Mr Misst Förståndet

 

 




Övriga genrer av Bodingen VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-22 09:26



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jo det kan man inte missförstå men allting går ju att missförstås, Trump har ju missförstått det här med att allt går att köpas för pengar, Grönland t.e.x.
2019-08-22

  Öknens Ros VIP
Missförstå mig rätt, men är inte detta ett enda stort missförstånd? ;)
2019-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP