Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uncertainty...

 

I'm so sorry

our poems didn't rhyme

our stories didn't have a clear beginning, middle or end

something I didn't understand

but I could guess

facing the truth was painful

embracing change was my only choice

making the best of it

without knowing what's going to happen next

embrace uncertainty always

that was my only choice...




Fri vers av Rise Little One
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-21 22:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nuet är det rätta framtiden definieras av stunden!
2019-08-24

  Quasimodo
Talande här för hur lite vi vet om framtiden och för det som kommer att bli i tillvarons förändringar.
2019-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One