Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesburk.

Mina sinnen
på helspänn.
Ingen musik
i öronen.
Vill ...
insupa allt.
Vindens viskande
som böjer sjögräset.
Vågorna
som kluckar.
Fåglars läte
på avstånd.
Vill spara solen
som sparsamt värmer.
Färgerna
sensommarprakten.
Allt i en
minnesburk.
För att öppnas
när mörkret faller.
När hösten lämnar
och snön börjar falla.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-22 13:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin...
2023-03-20

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2019-11-23

  HelenaW
Vackert om en minnesburk.. Som att titta på farbror Frippes skafferi..
2019-10-15

  ResenärGenomLivet VIP
En sådan borde man ha...fint skrivet...
2019-09-30

  Anya VIP
Jaa visst vill man insupa ALLT! du fångar den där våndan över vintern så fint och starkt. Bra!!!
2019-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att spara fina upplevelser i långtidsminnet!
2019-08-24

  Gunnel Eriksson VIP
En minnesburk i huvudet borde man ha.
Bra beskrivning av allt det vackra, väl
värt att ta in och komma ihåg, som kommer till en om man inte proppat igen öronen.
2019-08-23

  ULJO
En lysande idé. En minnesburk.
2019-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP