Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömscenario


Ett dramatiskt sceneri
kan det bli
när drömmen själv
är regissör

Då får man sällan
välja alls
mellan drama, skräckfilm
eller komedi

Det är bara att finna sig i

Det senare alternativet
kan man ju alltid
önska sig


Men säker går det aldrig
att bli

När drömmen sätter
sin regi




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-22 14:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Efter drömmen kommer déjà-vu
2019-08-22

    Lena Staaf VIP
Klurig text! Med spännande rubrik.
2019-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP