Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är jag.

Varför?
Försöka, anstränga mig,
att nå någon som,
inte vill bli nådd?
Uppenbarligen...
Värdefull,
det är jag det.
Anstår mig inte,
att falla, be,
visa strupen.
Jag klarar mig så bra,
utan dig.
Men såklart,
vill ha dig!
Nu, senare,
bara så du vet.
Väntar,
finns här.
När du vill.
Hör av dig.
.




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-22 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad