Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

greveholm eurodance




jag skriver dom här orden
till greveholm och eurodance
du har kommit så jävla långt gubben
proteinpulver i din sourz


och du har inte räknat en enda stack


och du har inte tränat så
proteinet lägger sig runt magen
ett lager till som liksom
håller vakt


sa till dig att jag behövde extra

mamma säger jag föddes hudlös
mamma sa jag var ett bi
innan jag landade på en ful blomma, nån slags
terrorism


men det var inte hennes fel
glömde mitt humör på
bb



och bup ville medicinera
polotröjorna ville hypnotisera
och csn
dom ville bara sluta betala

moroten



but i'm still here och jag

lyfter ett ben vid varje buske
doppar donuten i kvarg
klär upp mig i tuxedo
knyter prydlig fluga
när jag pantar mina burkar


det bor upplevelser i allt

sköt mig själv i foten för att
se nyansen i blodet


roströd
och så målade jag med det

ett ansikte
ett par läppar
råkade hamna där
och så kysste jag dom
och andedräkten
var inte fräsch men den va
verkligen speciell



om du vägrar vara pionjär
vet du inte vad livet är


och om det bara är en resa
sätt mig på dressinen
låt mig pumpa hela tiden
så hinner jag se
omgivningen




Fri vers av Love Död
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-26 17:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fastnar för meningen: Mamma sa att jag föddes hudlös. Tycker det verkar som ett underliggande tonläge: Sårbarheten, utsattheten, den tillkämpade kaxigheten.
2019-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död