Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens magi


En stilla, tyst skog
Innehåller mer liv än en
Högljudd folkmassa

En vacker, grönnyanserad skog
Innehåller mer skönhet än en
Oslipad diamant

En frisk, väldoftande skog
Innehåller mer aromer än en
Nyinköpt kemikalieburk

En tät, vildvuxen skog
Innehåller fler vägval än en
Nyuppdaterad GPS



Finn en skog och spela dina sinnen ett spratt!








Fri vers (Fri form) av Svag
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-22 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar hur du bygger dikten kring kontraster, till exempel den tysta skogen som ställs mot högljudda folkmassan. Det skapar en tydlighet för mig som läsare. Det är en vacker dikt!
2019-08-28

  Stay Golden
Gud vad man kan sakna skogen ibland <3 Tack för dikten.
2019-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Svag