Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bulle i ugnen


Jag väntar på dig


Växande själ i min kropp
Ber om liv

Ingen aning
Om att jag väntar på dig




Fri vers (Fri form) av Svag
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-09-14 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svag