Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött


Gick ut i köket
för att hämta kaffe

men upptäckte
att jag inte kokat något

Trött




Fri vers (Fri form) av Svag
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-02 09:15



Bookmark and Share


  Sjölinia
Händer mig hela tiden.
2019-09-02

  Respons VIP
Du skulle behöva det där kaffet för att bli lite piggare!
2019-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Så tokigt det kan bli!
2019-09-02

    Lena Staaf VIP
Bättre lycka nästa gång!
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Svag