Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt tacktal då jag erövrar priset EN-REVA-I-LAKANET som Årets Grubblare


Hybris

Om att-ligga-i-sängen-och-vrida-sig-av-oro
skulle vara en färdighet
en konstform
eller ett kunnande
vore jag en
mästare
konstnär
eller vetenskapsmänniska
och skulle kunna briljera med ett CV
som väcker beundran och avundsjuka
hos både fattiga och rika
och en känsla av stolthet
då jag står inför
Vår Herre
Vår Dam
och försöker besvara frågan
om mitt Liv varit meningsfullt




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-23 04:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mitt lakan har fått många revor genom åren, har blivit duktig på sy ihop dem.

2019-08-24

  Mats Edin VIP
Härlig uppgörelse med inre och yttre
2019-08-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Förhävelse i säng
kan hända, tända,
även om man inte
just då tänkt gå
en så´n vända...
2019-08-23

  KattenKin VIP
Detta läge känns igen med ett fniss, tur att man ligger i med poesi iallafall.
2019-08-23

  Kungskobran VIP
Att mitt liv hitintills varit meningsfullt det vet jag, frågan är hur meningsfullt det blir när man åldras eller blir sjuk
2019-08-23

    Sefarge VIP
Måhända i ett eget
Tv-program?
;)
2019-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP