Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dumstruten

 

 

Det knarrar i din mardrömslika dagdröm:

Inget växer som blommornas betong,

bland nylagd asfalt som doftar skamvrå.

 

 

En dumstrut av det finaste silke

bär du som en brinnande gloria

när du gör kvarsittningen till en håltimme.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2019-08-23 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP