Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens fönster

Rosig varm längtande smeker kinden lätt varma blickar möts av en minut stillhet Ty allt kan gå förlorat om icke du ser sorgen i ögats vrå En gardin fladdrar i öppna fönstret kärleken finns i alla hörn i rummet Den blåser bara ut.när sårbarheten visar sig När någon trampar på gardinen. Kärleken lever i en tid oas där allt kan ske.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-08-24 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP