Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sista dans

Tyst faller natten

som en slöja

över längtande ögon


musiken fyller rummet

som hennes andetag

fyller mina lungor


orden behövs inte

när vi dansar


varje vers

fyller väggarna

med drömmar

som skuggorna

dansar till


tills natten tystnar

vill jag vara

ditt nästa hjärtslag

din sista dans




Fri vers av Ravenheart
Läst 503 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2019-08-26 01:20



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mjuk & skör men så levande i sin skönhet.
2023-08-21

    Sefarge VIP
Ord svävande i sin
egen magiska
Frihet!
;)

2021-11-10

  Solstrale VIP
Underbart vackert!
2021-10-04

  Annaemi VIP
Ljuvlig dikt, med flyt och rytm.
2019-08-26

  Blomma-Stjärna VIP
ett väldigt vackert kärlekspoem !
2019-08-26

  Palett
Mycket fin text !
2019-08-26

  Classico VIP
Så fint!
2019-08-26

  lodjuret/seglare VIP
Inte illa alls. Såväl symboliska möjligheter, som 'ett slag för kärleken'...
2019-08-26

  Öknens Ros VIP
Den här är riktigt fin.
2019-08-26

  morgonstjärna VIP
skört och vackert skrivet
2019-08-26

  ULJO
Vackert
2019-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ravenheart
Ravenheart