Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid min längtan



Rör vid min längan

som om den vore din

äg mitt namn

på dina läppar


en tyst minut

av ändlös törst

är du all kärlek

jag dör för




Fri vers (Fri form) av Ravenheart
Läst 175 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-08-27 15:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint!
2021-10-04

  Annaemi VIP
Rör och griper tag, vackert.
2020-08-29

  Eva Langrath VIP
Vacker kärlekspoesi
2020-08-28

  Blomma-Stjärna VIP
stor kärlekspoesi
2020-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ravenheart
Ravenheart