Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar fullt ut i Gud



Jag drömmer i Gud.
Ljuset, flödet, friden.
Tystnaden och glädjen.
Jag förtröstar i Gud.
Den blixtrande vreden.
En varmt flödande gråt.
Jag föds på nytt i Gud.
Gapskrattets frigörelse.
Själens syre är kärlek.
Jag älskar fullt ut i Gud.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2019-08-26 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP