Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om Poeter. se

 

 

en snilleblixt en snubbe fick

det gav honom en extra kick

jag startar en poesi-sajt!

som en smäck den sitter tajt

 

alla tycker ju om att skriva

det här går lätt att driva

en medlemsavgift jag tar ut

det har ju ingen gjort förut

 

herregud! vad pengar det blir!

kan titulera mig som bankir

det här går som smort

ett jätteklipp jag gjort

 

det skrivande folket diktar

fast de ej något förpliktar

de kan skriva vad de vill

ja, i alla fall nästintill

 

kärlek tycks vara populärt 

ett ämne som är kärt

om naturen tycker vissa

i den kan man kissa

 

ja, ide'n var ju snillrik

allt dukat på en tallrik

och människor lär ju andra känna

till poesins underbara värld han sig bekänna

 

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-27 16:06



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Vi slipper ju all skitreklam tack vare medlemsavgifterna och det är befriande gött!
2019-08-29

  BenGust VIP
Men att alla tycker om att skriva
är en stor överdrift. Men det var väl menat så. Många skribenter bor ju i
eller runt de större städernas utkanter.
Du menar att sajten växt ur sin kostym.


2019-08-28

  danne //
Trist när allt går så snabbt, finns det ingen pausknapp ? lr slowmotion läge?
2019-08-27

  Birk Andersson
Kul! :) Men jag önskar jag var med här för 10-15 år sedan..
2019-08-27

  ULJO
Snipp snapp slut och så tog sagan slut. Poeter.se går mot sin egen död. Ingen ansvarig. Ingen redaktion.
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP