Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvehågsen, het


Befriande

Det är så befriande att kunna säga
Jag vet faktiskt inte
när någon ställer en fråga
som jag ärligen ej kan besvara.

Fast... hm...

... jag vet inte...




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-28 19:42



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Befriande ord att dämpa prestationskrav med....
2019-08-28

  Larz Gustafsson VIP
"Jag vet inte" är underskattat.
Ofta ställer vi högre krav på oss själva än nödvändigt.
Vi är inga orakler.
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP